MAMIfit

MAMift® és una empresa fundada l’any 2010 amb l’objectiu de buscar i afavorir el benestar de la dona.

Oferim una àmplia gamma de serveis d’activitat física i fitness per a dones com tu que volen posar-se en forma tant abans, com durant i després de l’embaràs.

Les classes de MAMIfit® combinen diversos exercicis adaptats a les diferents necessitats i fases de l’embaràs i del postpart que ajuden a la tonificació del cos i a la salut emocional.

A MAMIfit treballem amb grups reduïts, tant en centres com a l’aire lliure. Igualment, també oferim classes particulars a domicili.

Però sens dubte, l’aspecte diferenciador de MAMIfit® és que les mares podreu fer exercici sense haver de separar-vos del vostre bebè, així com compartir experiències i situacions similars amb altres dones.

Raquel Lopez MAMIfit

D’ON VE MAMIfit

L’origen de MAMIfit® sorgeix de la necessitat de mares i dones de fer exercici sense haver de separar-se del seu bebè.

Mentre que en altres països com Estats Units o Canadà aquest tipus de servei estava totalment estès, aquí a Espanya hi havia un clar nínxol per explotar: eren moltes les dones que parlaven de la importància de poder fer exercici sense haver de deixar al seu bebè nounat per posar-se en forma.

El nostre objectiu és ajudar a les famílies en temes tan importants com prevenir la depressió pre i postpart, o animar a les mares a sortir de casa per posar-se en forma durant tot l’embaràs i després del mateix sense haver de deixar al seu bebè. A les classes d’embarassades també convidem als germans més grans a que assisteixin amb les seves mares.

Som l’única empresa a Espanya que permet alguna cosa tan simple.

Les classes són impartides per entrenadores personals de MAMIfit® especialistes en la recuperació del cos i la preparació al part, i totes són instructores de la tècnica hipopressiva MAMifit®. A més, totes estan col·legiades, són Llicenciades en Ciències de l’Esport i l’Educació Física o Diplomades en Fisioteràpia especialistes en pre i post part.

FRANQUICIES

Som la primera franquícia que aposta fermament, i d’igual manera, per les dones i les seves famílies; per les mares i els seus fills/es.

Avui dia tenim un equip de 22 representants repartides per tota Espanya: Madrid, Conca, Osca, Saragossa, Catalunya, Mallorca, Tenerife, Gran Canària, Sevilla, València i Bilbao. El 90% d’aquestes representants són llicenciades en ciències de l’activitat física i l’esport. La resta tenen altres diplomatures o llicenciatures relacionades amb l’esport o salut física. De la mateixa manera, també tenim presència a nivell internacional a Xile, Perú i Colòmbia.

L’èxit d’aquest treball radica en la possibilitat de conciliar la vida laboral i familiar de la dona professional.

ON ESTEM

MAMIfit España

mapa espana mamifit
BILBAO Sara Sardina y Teresa Sena 656 534 480 / 697 374 512 Bilbao@mamifit.es
BARCELONA | COSTA BRAVA Leticia Falzone leticia@mamifit.es
MALLORCA Cristina Cuesta 678 201 122 cristina@mamifit.es
TENERIFE Aroa Álvarez 637 244 110 aroa@mamifit.es
GRAN CANARIA Esther Garcia 636 003 802 esther@mamifit.es
MADRID Raquel López 655 619 867 raquel@mamifit.es
SEVILLA Maria Pavón 625 754 463 mariana@mamifit.es
CUENCA Antonio Molina 660 826 455 toni@mamifit.es
ZARAGOZA Elena Serrano 669 206 775 elena@mamifit.es
VALENCIA Begoña Valls 687 836 838 bego@mamifit.es
HUESCA Ana Muñoz 652 256 818 ana.munoz@mamifit.es

MAMIfit Sudamérica

mapa sudamerica mamifit
COLOMBIA
PERÚ
CHILE

Gràcies a la nostra comunitat de MAMIfitters, aquesta empresa ha anat creixent,
aprenent i ajudant a centenars de famílies.
MAMIfit® seguirà fent-ho gràcies a l’ajuda
de les noves dones emprenedores que compren franquícies per tota Espanya.