Afortunadament, avui dia, moltes dones busquen desenvolupar i mantenir un bon nivell de forma física en totes les etapes de la seva vida, inclosa l’embaràs. Però, per descomptat, buscant una activitat específica per al seu estat i, a més compartint-ho amb dones en la mateixa situació que elles.

MAMIfit® Embarassades va sorgir responent a la necessitat de crear un programa específic d’activitat física per embarassades que es diferenciés del que s’ofereix majoritàriament com són el pilates o el ioga (encara que incloguem alguns exercicis d’aquestes dues modalitats a les nostres classes). Proposem una activitat física que tingui en compte el treball de força i treball cardiovascular més funcional.

MAMIfit® Embarassades és el mètode ideal que et permetrà mantenir-te en forma durant l’embaràs. Pots venir des del primer dia que saps que estàs embarassada, fins el dia abans de donar a llum, sempre que hi hagi consentiment mèdic.

Fer exercici durant l’embaràs té molts beneficis, tant per a la mare com per al bebè: ens ajuda a mantenir el to necessari dels nostres músculs per tenir una millor postura mentre es produeixen canvis en el nostre cos, a prevenir dolors d’esquena, a millorar la mobilitat de la nostra pelvis, ens ajuda a generar les endorfines que totes necessitem activar per al dia a dia.

Et garantim que després de la primera classe com a futura mare et sentiràs millor tant mental com físicament, i et prepararem per a la gran marató del part.

Què aconseguirem durant aquestes classes?

  • Conèixer i practicar l’alliberament miofacial.
  • Activar tot el cos.
  • Treballar el sistema cardiovascular.
  • Preparar el part. Relaxar-se.
  • Preparación al parto. Relajarse.
  • Alliberar estrès, inquietuds.
  • Fer tribu.

Busca la teva classe

Mètode MAMIfit

PROVA LA TEVA PRIMERA CLASSE

Registra’t per assistir a la teva primera classe sense compromís de permanència

APUNTA'T